3 tips om te besparen op de kosten van je huisdier

Zoals je hebt kunnen lezen in deze blog: ben je maandelijks een flink bedrag kwijt aan je geliefde huisdier. Hoe fijn is het dan om daar wat op te kunnen besparen zonder aan kwaliteit te hoeven inboeten. In deze blog geef ik je 3 tips om (flink) te besparen op de kosten van je huisdier.

Gebruik cashbacksites om geld te (be)sparen op de online aankopen die je voor je huisdier maakt

Ik zelf gebruik bijvoorbeeld CashbackXL*, Bonusway*, Cashbackkorting* en Shopbuddies*. Waarmee ik geld bespaar op winkels als Zooplus.nl, Bol.com, Dierspecialist.nl, huisdierexpress.nl, huisdierzaak.nl*, de huisdiersuper.nl

Verzeker je huisdier

Zo voorkom je een vervelende factuur van de dierenarts als er toch iets verkeerd gaat of je huisdier ziek wordt. Sommige verzekeringen vergoeden zelfs je ontwormingsmiddel. Sluit je deze af via cashbacksites als
d CashbackXL*,Bonusway*, Cashbackkorting* en Shopbuddies* dan krijg je tot wel €22,50 terug

Shop speeltjes bij de kringloop

Knuffels koop ik voor €0,50 deze kan de Kluts naar hartenlust kapot scheuren. Ook kom ik hier regelmatig andere leuke speeltjes tegen, laatst vond ik er nog een Kong Wobbler voor maar €2! Ook heb ik hier al diverse leuke speeltjes voor de kat van mijn oma vandaan geplukt.


*Deze blog bevat affiliate links. Meld jij je aan bij deze cashbacksites dan krijg ik een kleine vergoeding, hiermee kan ik dit blog onderhouden.

Vind je dit een leuk artikel?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest

Laat een reactie achter